top of page

ONTDEK ONZE SPECIALITEITEN

Hebt u al kennisgemaakt met onze specialiteiten? In Geel is Slagerij De Vleeswinkel bekend om zijn ambachtelijke vleeswaren. Enkel het beste vlees en de beste service zijn goed genoeg voor onze klanten. Bovendien is alles wat u in onze winkel aantreft zo vers mogelijk.

devleeswinkel_specialiteiten
devleeswinkel_specialiteiten
devleeswinkel_specialiteiten
devleeswinkel_specialiteiten
devleeswinkel_specialiteiten

AMBACHTELIJKE WIJZE

We mogen er terecht fier op zijn dat wij al onze producten op ambachtelijke wijze vervaardigen.Zo kunt u bij ons terecht voor filet de sax en gerookt spek, dat we ook zelf zouten. Onze kippensalades worden vers gemaakt, de kip pluizen en bereiden we zelf met de hand, op de authentieke manier.

Ook ons kippenwit bestaat voor 100% uit kip, dat we vers bereiden met tuinkruiden. Ook kookhammetjes zijn ambachtelijk vervaardigd en behoren tot onze specialiteiten.

ROOKSCHOUW

Daarnaast beschikken we over een authentieke rookschouw. Hierin maken we verschillende gerechten, zoals gerookt spek, noodhammetjes en filet d’Anvers. Doordat we deze vleeswaren klaarmaken in onze rookschouw, komt het vlees perfect tot zijn recht. En dat merkt u aan de smaak!

bottom of page