top of page

DAGSCHOTELS EN BEREIDE GERECHTEN

Voor heerlijke bereide gerechten en dagschotels in Geel moet u bij Slagerij De Vleeswinkel zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in de vleessector, weten wij perfect hoe wij onze producten vers en ambachtelijk tot bij u moeten brengen. Enkel de beste service is namelijk goed genoeg voor onze klanten.

devleeswinkel_bereide gerechten

BEREIDE GERECHTEN

Slagerij De Vleeswinkel verkoopt meer dan enkel charcuterie en vleeswaren. Wij hebben immers een mooi assortiment aan bereide gerechten en dagschotels in de aanbieding.

Zo verkopen wij heerlijke spaghettisaus, stoofvleesschotels en lasagne, maar ook voor videetjes kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ook iedere dagsoep met verse groenten. Het spreekt voor zich dat alles ambachtelijk bereid is en van de hoogste kwaliteit is!

devleeswinkel_salades

SALADES

Begint het te zomeren? Dan blijft het langer licht en is het BBQ-seizoen aangebroken! In deze fijne periode bieden we u, naast een heel assortiment vleesjes voor op de BBQ, ook enkele heerlijke en zelfgemaakte salades aan.

Aardappelsalade, wittekoolsalade en rodebietensalade zijn slechts enkele voorbeelden van de salades die u bij Slagerij De Vleeswinkel uit Geel kunt verkrijgen.

Neem een kijkje in ons ASSORTIMENT.

bottom of page